Producator de cutii carton si ambalaje din carton ondulat, coltare carton, folie PEE , stretch si folie de ambalare

Suntem o companie tanara cu capital privat din Iasi ce activeaza din anul 2000 pe piata ambalajelor din carton ondulat. Printre produsele de baza ale firmese regasesc: cutii carton ondulat, caserate sau imprimate in policromie, coltare carton ondulat, folie PEE, folie de ambalare si in general produsele pentru ambalare.

MRI isi selecteaza atent colaboratorii astfel incat acestia sa fie in primul rand furnizori de calitate si incredere. Folosind materie prima de calitate de la producatori consacrati, firma s-a impus ca un partener serios pe aceasta piata, furnizand ambalaje din carton, coltare carton, folie PEE, folie ambalare, destinate atat produselor comercializate pe piata interna cat si celor destinate exportului in tari precum Germania, Franta, Statele Unite etc. Producem in mod uzual cutii carton micro-ondula avand trei (CO III) si cinci (CO V) straturi, cu fata alba sau natur. Dimensiunile se stabilesc de catre beneficiar, ambalajul proiectandu-se in functie de destinatia sa. Cutiile pot fi capsate sau lipite (clasice sau stantate), cu clape sau corp-capac. In completarea gamei prezentate de cutii carton si coltare carton livram si elemente auxiliare precum tavi slituite si separatoare. Toate ambalajele produse pot fi simple sau personalizate prin serigrafiere in una sau doua culori, gandite dupa necesitatile clientului, pentru a satisface din punct de vedere functional, al aspectului cat si al pretului, putand fi produse atat in tiraj mic dar si in tiraje foarte mari. Datorita experientei dobandite venim in permanenta in sprijinul clientului cu solutii care sa ofere atat imbunatatirea calitatii cat si costuri optime ambalarii produselor. Preturile sunt competitive, iar termenele de livrare sunt respectate cu strictete. Avand o importanta baza de date cu transportatori, putem asigura sau intermedia transportul produselor la beneficiar.

Misiunea firmei

Misiunea firmei noastre este sa producem si sa livram ambalaje din carton ondulat destinate ambalarii produselor din industria alimentara, chimica, textila, a sticlei si portelanului, lemnului, produselor electronice si electrocasnice, prelucrarilor mecanice si auto, punand accent pe satisfacerea clientilor prin calitatea si conformitatea marfurilor livrate, pret avantajos, conditii si termene de livrare optime. Deviza firmei Consecventi orientarii noastre catre client, ne calauzim pasii dupa deviza – Calitate inainte de toate! -, intotdeauna identificand cele mai bune solutii pentru client. Experienta acumulata in cei 5 ani de activitate vine ca o garantie a calitatii si ne recomanda ca pe un partener de incredere si pentru firma dvs. Valori promovate Gandim pozitiv si punem accent pe flexibilitate, profesionalism si lucru in echipa. Avem un sistem de valori bine definit prin Regulamentul de Ordine Interioara si asiguram suportul motivational in vederea sustinerii acestor valori de catre toti angajatii firmei. Convingerea noastra este ca aici, in cadrul firmei MRI, avem deopotriva drepturi si responsabilitati. Avem dreptul de a lucra intr-un mediu favorabil dezvoltarii personale si cresterii productivitatii. Avem dreptul de a fi tratati cu respect si demnitate. Avem responsabilitatea de a face tot ce ne sta in putinta pentru a face ca firma sa aiba succes pe piata. Cu totii suntem implicati in afacere: firma, angajati si clienti. Comunicarea onesta, deschisa este vitala. Oamenii sunt resursa noastra cea mai importanta. Demnitatea si respectul reciproc constituie una din cele mai importante responsabilitati pe care le avem fata de firma si fata de noi insine. Imbunanatirea continua pentru cresterea valorii oferite clientilor, mergandu-se pe principiul ca nu exista sucese sau esecuri, doar experiente de invatare. Consideram ca putem depasi asteptarile clientilor nostri numai prin respectarea principiilor de integritate si probitate profesionala, precum si prin grija fata de ceilalti. Echipa MRI Suntem o echipa tanara si inovativa, formata din experti in domeniul tehnic, economic, juridic si informatic. Impreuna conlucram pentru a satisface cerintele clientilor nostri. Suntem profesionisti. Venim cu solutii optime. Suntem plini de energie. Suntem (echipa) MRI.

Beneficiari ai firmei Datorita personalului calificat, managementului performant dar mai ales permanentei preocupari de a avea un client multumit,

MAPA ROM INVEST colaboraza cu clienti din diverse domenii precum:
• industria alimentara
• industria chimica
• materiale de contructie
• transporturi
• industria mobilei
• industria usoara
• ambalaje
• ceramica si sticlarie